Velkommen til Oslo Fri 2024!

Her kommer det mer informasjon om årets Oslo Fri teaterfestival, veldig snart.
Ta meg til Oslo Fri 2023

Om Oslo Fri

Oslo Fri er en uformell arena der Oslo-publikummet får oppleve byens dynamiske scenekunstmiljø. Festivalen fungerer også som en betydningsfull møteplass for kreative og skapende sjeler i byen, enten de er barn eller voksne, amatører eller profesjonelle.

Årets festival byr på et mangfold av scenekunst for både store og små, med bidrag fra etablerte artister og lovende nykommere. Vi tilbyr både forestillinger som har begeistret publikum mange ganger før og premierer som aldri tidligere har blitt vist, samt forestillinger på engelsk. I tillegg inviterer vi til engasjerende fagsamtaler og kreative workshops.

Er du en scenekunstner som søker faglig inspirasjon? Ønsker du å nyte en forestilling som kan glede hele familien? Er du ung og nysgjerrig på teaterverdenen? Kanskje er du en nyetablert scenekunstner som søker muligheter for nettverksbygging? Savner du forestillinger som er på engelsk? Har du innspill eller spørsmål? Ta gjerne kontakt med prosjektleder Lise på scenekunstpluss@osloteatersenter.no.

Det meste av programmet er enten gratis eller tilgjengelig til en svært rimelig pris. Vi holder til på Gamle Munch i perioden fra 15. til 27. oktober.

Vi ønsker deg velkommen til å ta turen innom og slå av en prat med oss!

Tidligere festivaler 
Oslo Fri 2019, Oslo Fri 2020, Oslo Fri 2021, Oslo Fri 2022, Oslo Fri 2023.